Λίγα λόγια για εμάς και την ομάδα μας

Το z-e-n.gr αποτελεί τη συλλογική προσπάθεια μιας ομάδας συγγραφέων που ασχολούνται με τα ταξίδια και τον όμορφο τόπο μας, τη Ζάκυνθο. Παρότι ορισμένοι από μας είναι επαγγελματίες, οι περισσότεροι απλά αποτυπώνουμε γραπτά στο διαδίκτυο τις προσωπικές μας εμπειρίες και συμβουλές με τρόπο απλό και κατανοητό.

Η ομάδα μας αποτελείται από περίπου 5 άτομα, με τον αριθμό να μεγαλώνει προοδευτικά, καθώς βλέπουμε πως υπάρχει όλο και πιο μεγάλο ενδιαφέρον και από άλλα άτομα να συνδράμουν στην προσπάθειά μας. Επιθυμούμε όλοι μαζί να δείξουμε τα όμορφα μέρη και τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μπορεί κανείς να έχει στη Ζάκυνθο και σίγουρα όχι να κερδίσουμε χρήματα.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δημοσιεύουμε σε τακτική βάση άρθρα και οδηγούς οι οποίοι αφορούν τη Ζάκυνθο, παρουσιάζοντας στους αναγνώστες μας όλα τα αγαπημένα μας μέρη και τις δραστηριότητες στο νησί. Τα άρθρα μας είναι απλά, σύντομα και κατανοητά. Πιστεύουμε στην ουσία των πραγμάτων, γι’ αυτό δεν επιθυμούμε να χάσετε άσκοπα το χρόνο σας, ούτε αντίστοιχα να ξοδευτείτε με περιττά έξοδα που θα μπορούσατε κάλλιστα να έχετε αποφύγει με καλύτερες ενδεχομένως επιλογές.

Ποια ακριβώς είναι η φιλοσοφία μας

Οι περισσότεροι από εμάς ζουν και εργάζονται στη Ζάκυνθο, παρότι υπάρχουν και άτομα που ζουν μόνιμα μακριά από το νησί, φροντίζοντας όμως πάντα να το επισκέπτονται τακτικά. Κοινή φιλοσοφία όλων μας είναι να συμβάλλουμε με νέες ιδέες, αλλά και με τις πολλές εμπειρίες μας στο να λύσουμε όλες τις απορίες σας για το επόμενο ταξίδι σας στη Ζάκυνθο, ώστε να περάσετε καλά στο νησί και να το επισκέπτεστε στο μέλλον ξανά και ξανά. Ελπίζουμε πως μέσα από τις ιστορίες και τις συμβουλές μας που θα βρείτε να γράφουμε στο ιστολόγιό μας, να σας δώσουμε την έμπνευση να κάνετε τις πιο ονειρεμένες διακοπές στη Ζάκυνθο.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε

Για να φτάσατε σε αυτή τη σελίδα στο ιστολόγιο μας, πρέπει να ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη Ζάκυνθο και τους τουριστικούς προορισμούς της. Από την πλευρά μας πιστεύουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε το νησί και τους ρυθμούς του, είτε επιθυμείτε χαλαρές διακοπές για να ξεκουραστείτε, είτε πιο έντονους ρυθμούς διασκέδασης και εκτόνωσης. Κατανοούμε πως ταξιδεύετε για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, από τις υποχρεώσεις και από τη ρουτίνα.

Ο χρόνος που έχετε να διαθέσετε είναι λίγος, γι’ αυτό ακριβώς εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο. Για την ομάδα μας η ζωή είναι μία διαδικασία συγκέντρωσης αναμνήσεων, όχι απλά υλικών αγαθών. Θέλουμε να δημιουργήσουμε για εσάς πολύτιμες μνήμες από τη Ζάκυνθο, που πιστεύουμε πως θα αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη στα οποία θα βρεθείτε ποτέ στη ζωή σας.

Κατανοούμε τα όνειρα, τις ελπίδες και τους στόχους σας

Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους να απολαύσετε τη διαμονή σας στη Ζάκυνθο και το σημαντικότερο, να αποκτήσετε καλύτερες εμπειρίες και μνήμες από το πανέμορφο νησί του Ιουνίου. Βρισκόμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε με χρήσιμες πληροφορίες και με τις ίδιες τις εμπειρίες μας για το τι θα να περιμένετε και αντίστοιχα τι να μην περιμένετε από το ταξίδι σας στη Ζάκυνθο. Το περισσότερο από το περιεχόμενο μας έχει γραφτεί με βάση τις προσωπικές μας εμπειρίες και είναι 100% αξιόπιστο και εύστοχο.

Ζούμε και αναπνέουμε στη Ζάκυνθο και θεωρούμε πως είμαστε τα πιο κατάλληλα άτομα για να σας προσφέρουν τις πιο ακριβείς και χρήσιμες πληροφορίες. Εάν όλα αυτά σας κινούν το ενδιαφέρον και θέλετε να συντονιστείτε στο ίδιο μήκος κύματος με εμάς, δεν έχετε τίποτα περισσότερο από το να διαβάσετε τα άρθρα και τους οδηγούς μας. Πιστεύουμε πως θα σας προσφέρουμε την έμπνευση και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το ταξίδι και τη διαμονή σας στη Ζάκυνθο.