Ζάκυνθος Καλωσορίσατε στη Ζάκυνθο – Καλωσορίσατε στο z-e-n.gr
hyacinth

Καλωσορίσατε στη Ζάκυνθο – Καλωσορίσατε στο z-e-n.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ που επισκεφθήκατε το ιστολόγιό μας! Ίσως να αναρωτιέστε γιατί κανείς να χρειάζεται ένα ταξιδιωτικό και τουριστικό ιστολόγιο στις μέρες μας; Υπάρχουν στην ουσία αρκετοί λόγοι, τους οποίους θα σας αναφέρουμε.

Θα πρέπει να πούμε αρχικά πως τα πάντα ξεκίνησαν από την αγάπη μας για τη Ζάκυνθο. Οι περισσότεροι στην ομάδα μας ζουν και εργάζονται στη Ζάκυνθο και ακόμα και αυτοί που δεν ζουν μόνιμα στο νησί, είτε κατάγονται από αυτό είτε το αγαπούν πραγματικά και το επισκέπτονται συχνά. Παράλληλα, είμαστε και λάτρεις των ταξιδιών, πράγμα το οποίο σημαίνει πως γνωρίζουμε πως υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που ένας τουρίστας πού ταξιδεύει σε κάποιο νέο γι’ αυτόν προορισμό ενδιαφέρεται να μάθει για τον τόπο.

Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι και οι γνωστοί εκείνοι που μας ρωτούσαν για τη Ζάκυνθο. Εμείς από την πλευρά μας φροντίζαμε πάντα να τους παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες και ιδέες. Στη συνέχεια, ωστόσο, πήραμε την απόφαση να αρχίσουμε να γράφουμε για τις εμπειρίες μας, για τα όμορφα μέρη του νησιού και γενικότερα ότι χρειάζεται κανείς να ξέρει προκειμένου να επισκεφθεί και να περάσει όμορφα στη διαμονή του στη Ζάκυνθο.

Το όμορφο νησί μας

Όπως αναφέραμε ήδη, οι περισσότεροι από εμάς ζούμε στην πανέμορφη Ζάκυνθο και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί. Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, το οποίο επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και ξένοι τουρίστες κάθε χρόνο. Είναι ένα μέρος με απίστευτη φυσική ομορφιά και πάρα πολλές κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για άτομα κάθε ηλικίας. Το πρόβλημα είναι πως όσοι δεν ζουν στο νησί φυσικά δεν μπορούν να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι προσφέρει η Ζάκυνθος και πώς να θέσουν τις προτεραιότητές τους όταν την επισκέπτεται. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Τι έχετε τη δυνατότητα να βρείτε στο z-e-n.gr

Μπορούμε να απαντήσουμε εύκολα το ερώτημα με την απάντηση “γενικά ότι αφορά το νησί και παρουσιάζει τουριστικό και ταξιδιωτικό ενδιαφέρον”. Αναζητάτε συμβουλές για το ταξίδι σας στη Ζάκυνθο; Θέλετε καλές ιδέες για το ποια μέρη να επισκεφθείτε και πού να μείνετε; Θέλετε να μάθετε τους πιο ευχάριστους τρόπους ή αντίστοιχα τους πιο οικονομικούς για να μετακινηθείτε από τη μία άκρη της Ζακύνθου στην άλλη; Επιθυμείτε μήπως όμορφες φωτογραφίες και βίντεο στα πιο εκπληκτικά μέρη του νησιού;

Όλα αυτά είμαστε σε θέση να σας τα προσφέρουμε με τα άρθρα τα οποία γράφουμε σε τακτική βάση και δημοσιεύουμε z-e-n.gr εντελώς δωρεάν, με ελεύθερη πρόσβαση. Σκοπός μας είναι ουσιαστικά να προωθήσουμε το νησί ως τουριστικό και ταξιδιωτικό προορισμό και να κάνουμε πιο εύκολη τη διαμονή σας εδώ.

Στο z-e-n.gr θα βρείτε:

  • πρακτικές πληροφορίες για τα μέσα μεταφοράς στο νησί
  • συμβουλές για το τι να φάτε και πού να το φάτε, ακόμη και συνταγές
  • πληροφορίες για τις καλύτερες παραλίες σε όλη τη Ζάκυνθο
  • χρήσιμες οδηγίες για όλες τις αγορές σας
  • προτάσεις για δώρα και σουβενίρ από το νησί
  • ενημέρωση για τα μνημεία και μουσεία, με ωράρια και τιμές εισιτηρίων
  • πολύτιμη ενημέρωση για το νοσοκομείο, φαρμακεία, κλινικές και εγκαταστάσεις υγείας
  • γενικά οτιδήποτε αφορά τη Ζάκυνθο και μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε καλά στο νησί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια

Ένα ιστολόγιο σαν το δικό μας αποτελεί μία εξαιρετική πηγή ενημέρωσης, άλλα είναι αδύνατο να καλύψει όλες τις ανάγκες όσων επιθυμούν να μάθουν πληροφορίες για τη Ζάκυνθο. Σημειώστε, επίσης, πως το ιστολόγιο μας είναι αρκετά νέο και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος προκειμένου να γίνει μία πλούσια πηγή ενημέρωσης για τη Ζάκυνθο.

Από την πλευρά μας πάντως έχουμε τη διάθεση και θεωρούμε χαρά μας να σας βοηθήσουμε με όποια ερωτήματα και απορίες έχετε. Μπορείτε να μας στείλετε ένα email ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στον ιστότοπό μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε και να λύσουμε όλες σας τις απορίες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, επίσης, αν έχετε ιδέες με τις οποίες πιστεύεται πως αξίζει να ασχοληθούμε στο ιστολόγιο μας. Θέλετε μήπως να συνεργαστούμε ή να τα πούμε ακόμη και από κοντά. Θα ήταν μεγάλη χαρά μας!